AKTUELLA KURSER:

Ansluten till:

© Copyright 2023 | Åsa Lemberg AB
Webb av  

Loading...
Kost och träningskoncept2023-03-28T11:33:29+02:00

Kost och träningskoncept

Holistisk hälsa handlar om att se människan utifrån en helhetssyn och att jobba förebyggande genom naturliga metoder för att hitta en god balans i livet.
Grundläggande för att må bra, är näringsrik mat och att vi är fysiskt aktiva.
Regelbunden träning och att vara medveten om vad du äter ger dig bra energi, motverkar stress och förbättrar din sömn.
Låt bra mat, träning och rörelseglädje ta dig till en grym nivå!

AKTUELLA KURSER:

GO – FIGHT – WIN!

 

Välkommen till Go, fight, Win – det ultimata kost och träningskonceptet som kommer att förändra ditt liv på bara 10 veckor!


Om du letar efter en hälsosam och hållbar livsstilsförändring, är detta programmet för dig.

Go, fight, Win fokuserar på att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål genom enkel, hälsosam mat och effektiv träning.

Du kommer att uppleva en ökning av styrka, kondition och energi, samtidigt som din kropp kommer att få en snygg form. (och gå ned i vikt, om du vill det?)

Tidigare deltagare har lovordat programmet för den goda maten som hela familjen kan njuta av och den effektiva träningen som finns i en lättanvänd app. Dessutom ger det gemensamma träningspasset varje vecka enorm energi och en känsla av gemenskap.

Go, fight, Win är inte bara en snabb fix, det är en hållbar livsstilsförändring som hjälper dig att fortsätta vara hälsosam och i form efter programmet är slut.

Så vad väntar du på?

Anmäl dig till Go, fight, Win idag och börja på din resa mot en hälsosam livsstil!

Holistisk Hälsocoaching i olika anpassade program digitalt online.

Genomgående helhetsanalys och en nulägesbeskrivning
Uppstartsamtal utifrån dina förutsättningar och mål
Regelbundna personliga coachingssamtal med digital support

Vi lägger upp en plan för din hälsoresa!
Är du redo att förändra din livsstil på riktigt?

Maila intresse här asa@foretagspuls.nu

BOKA

Print Friendly, PDF & Email

FETT EFFEKTIVT! – 8/5

Är du trött på att försöka gå ned i vikt eller att komma igång med din träning själv?

Då är lösningen här! Ett 30 dagars kost & träningsprogram för dig som bestämt dig!

Ett smidigt digitalt upplägg som kan köras på distans eller lokalt från Söderhamn.

På 30 dagar hjälper jag dig att styra upp kost och träning så att det händer bra grejer i kropp och knopp. Det ingår schysst käk med bra näring och effektiv träning programmerat i vår app, för att tappa i vikt och få in regelbunden träning anpassat efter din vardag för att du ska må bra. Vi startar med digital invägning i app och ni veckorapporterar till Coach Åsa via chat regelbundet.

Alla, oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet kan vara med i programmet. Det krävs ingen träningsutrustning, men det går bra att använda om man vill.

Bestäm dig, anmäl dig så gör vi det tillsammans!

Nästa uppstart: Måndag 8/5 2023

Ta chansen att investera i dig själv och få ett gladare och lättare liv!

Nu kör vi!

Pris 1200 kr

BOKA

Print Friendly, PDF & Email

REFERENSER – GO – FIGHT – WIN!

Varierande och rolig träning som ger bra resultat bara man följer kostschemat och inte tar genvägar. En bra språngbräda mot en hälsosammare vardag.

Thomas Isaksson, Företagare, Söderhamn

För mig så har den här investeringen varit värd varje krona. Jag känner mig både piggare och fräschare och min sambo tycker att jag är gladare. Min första tanke var hur fasen skall jag få det här att fungera med att väga maten och hinna med all träning, då jag jobbar borta under veckorna och arbetar 12 tim per dag. Jag tycker att redan vecka 2 så började jag få rutin på både mat och träning, idag så är det en vana att välja rätt mat och att inte vilja missa ett träningspass. Tio veckor är en väldigt kort tid av livet, men där man enligt mig får både bra och snabba resultat, på både träning och nya rutiner. Jag lärde mig att hitta tid för att äta bra och ta hand om mig själv och träningen. Innan jag drog igång vid start, så låg jag stadigt på 96-97 kg, men lyckades gå ned 4 kg innan det drog igång. Totalt gick jag ner 13 kg trots att jag byggde muskler och minskade ca 14 cm i midjan. Idag ligger jag på 80 kg. Grymt nöjd. Min sambo hängde med på kosten när jag var hemma och hon tappade sjukt mycket. Hon minskade 24 cm i midjan och 17 kg, hon är en helt ny människa! Rekommenderar verkligen konceptet till andra! ”.

Christian Källman, Söderhamn

10 veckor med GFW, WOW vilken resa!!! Målet med GFW var att återkomma till mitt riktiga jag, både fysiskt och mentalt. Pluffsigheten skulle försvinna och självförtroendetnär det gäller min kropp skulle komma tillbaka. Ville bli inspirerad träningsmässigt. Att vilja välja träning före soffan. Och jäklar vad stolt jag är som har nått alla dessa mål!!! På köpet har jag fått en rörligare kropp, en mindre värkande nacke, mindre huvudvärk och en axel som mår bättre än aldrig förr. Och såå många projekt som har blivit gjorda hemma i vår tack vare den nyfunna energin. Dessutom har jag börjat tycka om att lyfta lite skrot. Jag har aldrig egentligen lyft vikter på det sätt som GFW erbjuder. Så jag var ganska feg från början och utmanade mig inte som jag borde. Där fick jag jättemycket pepp på gruppträningen varje måndag och såg vad många andra tog för vikter och hakade på. Receptet för mig var planering, att alltid ligga något steg före både när det gäller träning och kost. Att kylskåpet har varit påfyllt och träningen planerad har varit A och O för mig. Och apropå recepten, så blev jag mycket positiv över de recept vi fick av Åsa. Gott mest hela tiden och sällan hungrig. Jag har insett vikten av mellanmål och frukt. Innan GFW åt jag alldeles för lite mat under veckorna. Resan har gått lättare än vad jag trott, att veta att jag ingått i en grupp har gjort det lättare att kämpa på, de dagar som varit lite tyngre. Jag känner en stolthet över det jag gjort och inspirerad för framtiden och har aldrig ångrat min spontananmälan haha. Nä, snarare otroligt tacksam för möjligheten att få haka på. Tack Åsa och hela gänget för pepp och inspiration! Min sambo hakade på med maten och blev av med 6 kg och fick mer energi! Grymt bra!

Lillemor Landell, Söderhamn

Efter 1 1/2 år av Covid vård så var jag trött och hade svårt att ta tag i träningen. Såg en bekant som var väldigt nöjd med sina resultat efter GFW så jag anmälde mig. Har en bakgrund med en hög träningsnivå i mitt liv, men med två barn under 6 år och heltidsarbetande som senaste pandemiåren tagit för mycket tid, träningen har inte varit som förr. För mig var framförallt träningen det viktigaste målet här, och jag tycker att träningspassen har fungerat väldigt bra och jag körde konceptet på distans, vilket flöt på bra. Kosten har fungerat väldigt bra. Jag är supernöjd med att jag deltog och skulle göra det igen på studs! Jag gick ner de 4-5 kg som var kvar efter graviditeten, minskade 7-8 cm i midjan men jag är framförallt snabbare i min löpning och jag kan lyfta tyngre än på många, många år! Det fungerade bra att hänga med på distans. Det blev en god känsla av gemenskap och samhörighet. Jag kan varmt rekommendera detta koncept och Åsa som Coach!

Ditte Krog, Gävle

Då träningen verkligen har legat i skymundan de senaste åren så kändes GFW lockande. Bra kostupplägg med riktig mat som hela familjen kunde äta och grymt träningsprogram som fick mig att förvandla köket till ett alternativt gym. Det gick otroligt bra att delta på distans och det var superkul att ha måndagspassen tillsammans med gruppen som livesändes. Alla mina mål uppfylldes: -Att få in en rutin att planera och förbereda kost och träning. -Att prioritera mig och min träning. -bli starkare -sova bättre -få mer energi och känna mig pigg Som bonus har jag tappat i vikt, 8,5 kg och minskat 14 cm i midjan. Och jag är inte rädd längre för tuffare träning =) Jag kan verkligen rekommendera det här programmet och Åsa som tränare. Hon är otroligt positiv och lyhörd och är grym på att stötta och pusha på individnivå. Jag är så glad att jag anmälde mig och att jag klarade av att genomföra det!! Anmäl dig du också! =)

Jenny Mårtensson, Gävle

Innan GFW tränade jag redan regelbundet både styrka och kondition, men ville hitta en ny utmaning samt få bättre struktur på träningen och få tips och idéer kring kosthållningen. Det som tilltalade mig var helhetstänket kring kost och träning. Jag tränade på distans från Östersund och det funkade jättebra, med regelbunden kontakt med Åsa där hon gjorde individuella justeringar i kosten för att hålla mitt mål. Jag är toppennöjd över resultatet! Tack vare bra coachning från Åsa har jag lyckats hålla min vikt, blivit starkare och hållit mig skadefri. Jag har endast minskat 0,8 kg, men minskat 5 % fett, så jag är riktigt vältränad. Som en extra bonus så har hela familjen fått bättre matvanor. Jag rekommenderar GFW till andra och programmet på distans funkade väldigt bra och kul att vi var en social grupp som ”träffades” varje vecka.

Agnes Andersson, Östersund

Josefine Strand har avslutat Go, Fight, Win! Du har gjort det med bravur, Lycka till, det kommer att gå galant! Här kommer hennes upplevelse av kost & träningskonceptet: Då var det dags! Att stå på egna ben! Jag startade i januari och idag avslutade jag mitt förlängda program- jag fick förlänga eftersom jag var sjuk de fyra första veckorna. Idag checkar jag ut från ett grymt upplägg med följande resultat: – 11,6 kg – 20 cm i midjan – 18,2% i fettprocent och min förbränning har ökat avsevärt! Siffror säger absolut inte allt! Men för mig har det varit en vägledning och ökat min motivation på min resa! Nu börjar nästa utmaning- att hålla i och bygga vidare mot en ännu starkare och stabilare kropp! Det här har varit min bästa investering på länge, en investering för ett piggare,hälsosammare version av mig själv! Vill du göra en investering för livet? Kontakta Åsa vetja!”

Josefine Strand, Söderhamn

Jag hade väldigt svårt att komma igång med träningen på egen hand. Mycket jobb och felaktig kost gjorde att jag hade lagt på mig för många extrakilon och jag hade ont i kroppen, framförallt ryggen och mina knän. Mitt första mål var att gå ned i vikt och bli piggare. Jag var väldigt osäker på hur kroppen skulle orka med all träning. Men, de åtta varierade träningspassen i veckan var fantastiska som med hjälp av appen kunde motivera mig att hålla tempo och inte smita ifrån något pass. Maten var en A-ha upplevelse, man fick äta sig mätt, men på en rimligare kalorinivå. Mina resultat då jag följde konceptet vart kanonbra! Jag gick ner 12 kg på 10 veckor och känner mig mycket smidigare, starkare, gladare och har mer energi. Det här är bara början, nu har jag ett eget hemmagym som jag fortsätter träna i, kul! GFW är helt klart något jag vill rekommendera för dom som haft lite jobbigt med att komma igång med träningsrutiner och bra matvanor. Med alla kläder jag kan ha igen så gick nog det hela ”breakeven”!! =)

Martin Ayres, Företagare, Söderhamn

Detta har varit en riktigt bra investering för kropp, hälsa och välmående. Vi trodde väl aldrig att vi på endast 10 veckor skulle komma i så bra form. Men det gick! Med bra mat, goda recept och ett varierande träningsupplägg. Detta koncept har vi genomfört helt digitalt ifrån Gävle, hela tiden under peppande uppbackning och kontinuerlig feedback av Åsa. Vi är sjukt nöjda! Vi har inte bara blivit av med en massa kilon, vi har fått muskler!Vi känner oss gladare, piggare och starkare på alla plan. Vi rekommenderar verkligen GFW till alla som vill komma form och hitta glädjen i träningen igen!

Stina Hedlund & Ebba Söderström, Gävle

Jag har alltid försökt att träna på något sätt för att jag vet att jag mår bra när jag tränar. Men, det har inte spelat någon roll hur jag än har tränat så har jag inte nått mina mål på grund av att jag förmodligen har ätit fel. Jag har vantrivts med mig själv en längre tid. Jag fick nog en dag på jobbet och anmälde mig till GFW, och tack för det! Det är det bästa jag gjort för mig själv på evigheter!!! Åsa är fantastisk. Det tog 1,5 vecka innan kroppen började reagera på de nya kostvanorna, som är Vanlig mat, som alla i familjen kan äta och som är jättegod. För varje vecka som gick lände jag mig starkare, smidigare och piggare. När 10 veckor var genomkörd av hård träning och god kosthållning enligt recept och schema så hade jag tappat 10,2 kg i vikt och minskat 11 cm i midjan. Helt galet säger jag! =) Stort Tack till Åsa som gör detta möjligt och klappar mig själv på axeln för en otrolig resa. Jag rekommenderar Åsa som tränare och detta koncept till alla!

Sofia Sundin, Söderhamn

Henkan, Magnus, Fredrik och Magnus har genomfört Go, Fight, Win. I startläget var vi sega, trötta, stela och överviktiga. Redan efter 2 veckor kände vi en otrolig skillnad i form av mer energi, bättre sömn, gladare och lättare i kroppen. Att vi genomförde GFW tillsammans på jobbet, blev en otrolig styrka och vi har haft väldigt kul ihop och det blev grymma resultat. Helt klart det bästa vi gjort. Åsa är en riktigt bra coach! En stor vinst för oss är att gemenskapen i arbetslaget har stärkts och vi har lärt känna varandra på ett personligare plan. Vi rekommenderar verkligen det här konceptet till andra företag eller privatpersoner! Henkan gick ner 15,5 kg och minskade 17 cm i midjan Magnus gick ner 10 kg och minskade 13,2 cm i midjan. Fredrik gick ner 16,2 kg oh minskade 12 cm i midjan. Magnus gick ner 10 kg.

Grabbarna på HE-Bygg, Söderhamn
Till toppen