Loading...
Holistisk hälsocoaching2023-06-27T22:12:25+02:00

Holistisk hälsocoaching

AKTUELLA KURSER:

GO – FIGHT – WIN!

Välkommen till Go, fight, Win – det ultimata holistiska hälsocoachprogrammet, som kommer att förändra ditt liv på riktigt.

Go, fight, Win fokuserar på att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål genom god hälsosam mat, effektiv träning och rörelse, en större medvetenhet om dig själv och dina beteenden samt genom en effektiv återhämtning, sömn och stresshantering. Allt är anpassat utifrån DIN situation för att få mer energi, resultat, glädje och kraft!

Go, Fight, Win finns i olika nivåer för att kunna anpassas till olika individer och målsättningar utifrån ett holistiskt helhetsperspektiv. Oavsett om du är utbränd eller på gränsen till en utbrändhet, har hormonell obalans, låg förbränning och känner regelbunden trötthet. Ta det bara lugnt, det finns många faktorer du kan påverka för att lugna ett stressat nervsysten.

Är du nybörjare inom träning, vill gå ned i vikt, få bort smärta eller ta dig till en högre nivå och bli riktigt vältränad och stark? Inga problem, du anmäler dig här för att boka ett kostnadsfritt samtal med mig för att se hur jag kan hjälpa just dig. Utifrån samtalet berättar jag mer om mina olika coachprogram och känns allt bra för båda, så tar vi beslut om uppstart.

Jag kartlägger ditt nuläge, analyserar och skräddarsyr coachprogram efter dina mål och förutsättningar, så att du ska nå dina mål, må bättre och känna mer energi och glädje.

Tidigare deltagare har lovordat programmet och referenser finns att läsa längre ned på sidan.

Go, fight, Win är en hållbar livsstilsförändring som hjälper dig att fortsätta vara hälsosam och i form efter programmet är slut, livet ut.

Jag är alltid noga med att hålla hög kvalitet, där var och en får sin tid och stöd, så det är ett begränsat antal klienter jag har i mina coachprogram. Coachprogrammen är digitala så jag jobbar online med kunder i hela sverige.

Om du letar efter en hälsosam och hållbar livsstilsförändring, är detta programmet för dig.

Anmäl dig till Go, fight, Win idag och börja din resa mot en hållbar hälsa där DU är centrum .

Maila asa@foretagspuls.nu och boka en tid för kostnadsfritt samtal.

Från januari 2024 startar vi löpande de olika programmen och individanpassat efter dig, dina mål och din situation.

Print Friendly, PDF & Email

REFERENSER – GO – FIGHT – WIN!

Josefine Strand har avslutat Go, Fight, Win! Du har gjort det med bravur, Lycka till, det kommer att gå galant! Här kommer hennes upplevelse av kost & träningskonceptet: Då var det dags! Att stå på egna ben! Jag startade i januari och idag avslutade jag mitt förlängda program- jag fick förlänga eftersom jag var sjuk de fyra första veckorna. Idag checkar jag ut från ett grymt upplägg med följande resultat: – 11,6 kg – 20 cm i midjan – 18,2% i fettprocent och min förbränning har ökat avsevärt! Siffror säger absolut inte allt! Men för mig har det varit en vägledning och ökat min motivation på min resa! Nu börjar nästa utmaning- att hålla i och bygga vidare mot en ännu starkare och stabilare kropp! Det här har varit min bästa investering på länge, en investering för ett piggare,hälsosammare version av mig själv! Vill du göra en investering för livet? Kontakta Åsa vetja!”

Josefine Strand, Söderhamn

10 veckor med GFW, WOW vilken resa!!! Målet med GFW var att återkomma till mitt riktiga jag, både fysiskt och mentalt. Pluffsigheten skulle försvinna och självförtroendetnär det gäller min kropp skulle komma tillbaka. Ville bli inspirerad träningsmässigt. Att vilja välja träning före soffan. Och jäklar vad stolt jag är som har nått alla dessa mål!!! På köpet har jag fått en rörligare kropp, en mindre värkande nacke, mindre huvudvärk och en axel som mår bättre än aldrig förr. Och såå många projekt som har blivit gjorda hemma i vår tack vare den nyfunna energin. Dessutom har jag börjat tycka om att lyfta lite skrot. Jag har aldrig egentligen lyft vikter på det sätt som GFW erbjuder. Så jag var ganska feg från början och utmanade mig inte som jag borde. Där fick jag jättemycket pepp på gruppträningen varje måndag och såg vad många andra tog för vikter och hakade på. Receptet för mig var planering, att alltid ligga något steg före både när det gäller träning och kost. Att kylskåpet har varit påfyllt och träningen planerad har varit A och O för mig. Och apropå recepten, så blev jag mycket positiv över de recept vi fick av Åsa. Gott mest hela tiden och sällan hungrig. Jag har insett vikten av mellanmål och frukt. Innan GFW åt jag alldeles för lite mat under veckorna. Resan har gått lättare än vad jag trott, att veta att jag ingått i en grupp har gjort det lättare att kämpa på, de dagar som varit lite tyngre. Jag känner en stolthet över det jag gjort och inspirerad för framtiden och har aldrig ångrat min spontananmälan haha. Nä, snarare otroligt tacksam för möjligheten att få haka på. Tack Åsa och hela gänget för pepp och inspiration! Min sambo hakade på med maten och blev av med 6 kg och fick mer energi! Grymt bra!

Lillemor Landell, Söderhamn

För mig så har den här investeringen varit värd varje krona. Jag känner mig både piggare och fräschare och min sambo tycker att jag är gladare. Min första tanke var hur fasen skall jag få det här att fungera med att väga maten och hinna med all träning, då jag jobbar borta under veckorna och arbetar 12 tim per dag. Jag tycker att redan vecka 2 så började jag få rutin på både mat och träning, idag så är det en vana att välja rätt mat och att inte vilja missa ett träningspass. Tio veckor är en väldigt kort tid av livet, men där man enligt mig får både bra och snabba resultat, på både träning och nya rutiner. Jag lärde mig att hitta tid för att äta bra och ta hand om mig själv och träningen. Innan jag drog igång vid start, så låg jag stadigt på 96-97 kg, men lyckades gå ned 4 kg innan det drog igång. Totalt gick jag ner 13 kg trots att jag byggde muskler och minskade ca 14 cm i midjan. Idag ligger jag på 80 kg. Grymt nöjd. Min sambo hängde med på kosten när jag var hemma och hon tappade sjukt mycket. Hon minskade 24 cm i midjan och 17 kg, hon är en helt ny människa! Rekommenderar verkligen konceptet till andra! ”.

Christian Källman, Söderhamn

Jag har alltid försökt att träna på något sätt för att jag vet att jag mår bra när jag tränar. Men, det har inte spelat någon roll hur jag än har tränat så har jag inte nått mina mål på grund av att jag förmodligen har ätit fel. Jag har vantrivts med mig själv en längre tid. Jag fick nog en dag på jobbet och anmälde mig till GFW, och tack för det! Det är det bästa jag gjort för mig själv på evigheter!!! Åsa är fantastisk. Det tog 1,5 vecka innan kroppen började reagera på de nya kostvanorna, som är Vanlig mat, som alla i familjen kan äta och som är jättegod. För varje vecka som gick lände jag mig starkare, smidigare och piggare. När 10 veckor var genomkörd av hård träning och god kosthållning enligt recept och schema så hade jag tappat 10,2 kg i vikt och minskat 11 cm i midjan. Helt galet säger jag! =) Stort Tack till Åsa som gör detta möjligt och klappar mig själv på axeln för en otrolig resa. Jag rekommenderar Åsa som tränare och detta koncept till alla!

Sofia Sundin, Söderhamn

Detta har varit en riktigt bra investering för kropp, hälsa och välmående. Vi trodde väl aldrig att vi på endast 10 veckor skulle komma i så bra form. Men det gick! Med bra mat, goda recept och ett varierande träningsupplägg. Detta koncept har vi genomfört helt digitalt ifrån Gävle, hela tiden under peppande uppbackning och kontinuerlig feedback av Åsa. Vi är sjukt nöjda! Vi har inte bara blivit av med en massa kilon, vi har fått muskler!Vi känner oss gladare, piggare och starkare på alla plan. Vi rekommenderar verkligen GFW till alla som vill komma form och hitta glädjen i träningen igen!

Stina Hedlund & Ebba Söderström, Gävle

Innan GFW tränade jag redan regelbundet både styrka och kondition, men ville hitta en ny utmaning samt få bättre struktur på träningen och få tips och idéer kring kosthållningen. Det som tilltalade mig var helhetstänket kring kost och träning. Jag tränade på distans från Östersund och det funkade jättebra, med regelbunden kontakt med Åsa där hon gjorde individuella justeringar i kosten för att hålla mitt mål. Jag är toppennöjd över resultatet! Tack vare bra coachning från Åsa har jag lyckats hålla min vikt, blivit starkare och hållit mig skadefri. Jag har endast minskat 0,8 kg, men minskat 5 % fett, så jag är riktigt vältränad. Som en extra bonus så har hela familjen fått bättre matvanor. Jag rekommenderar GFW till andra och programmet på distans funkade väldigt bra och kul att vi var en social grupp som ”träffades” varje vecka.

Agnes Andersson, Östersund

Efter 1 1/2 år av Covid vård så var jag trött och hade svårt att ta tag i träningen. Såg en bekant som var väldigt nöjd med sina resultat efter GFW så jag anmälde mig. Har en bakgrund med en hög träningsnivå i mitt liv, men med två barn under 6 år och heltidsarbetande som senaste pandemiåren tagit för mycket tid, träningen har inte varit som förr. För mig var framförallt träningen det viktigaste målet här, och jag tycker att träningspassen har fungerat väldigt bra och jag körde konceptet på distans, vilket flöt på bra. Kosten har fungerat väldigt bra. Jag är supernöjd med att jag deltog och skulle göra det igen på studs! Jag gick ner de 4-5 kg som var kvar efter graviditeten, minskade 7-8 cm i midjan men jag är framförallt snabbare i min löpning och jag kan lyfta tyngre än på många, många år! Det fungerade bra att hänga med på distans. Det blev en god känsla av gemenskap och samhörighet. Jag kan varmt rekommendera detta koncept och Åsa som Coach!

Ditte Krog, Gävle

Henkan, Magnus, Fredrik och Magnus har genomfört Go, Fight, Win. I startläget var vi sega, trötta, stela och överviktiga. Redan efter 2 veckor kände vi en otrolig skillnad i form av mer energi, bättre sömn, gladare och lättare i kroppen. Att vi genomförde GFW tillsammans på jobbet, blev en otrolig styrka och vi har haft väldigt kul ihop och det blev grymma resultat. Helt klart det bästa vi gjort. Åsa är en riktigt bra coach! En stor vinst för oss är att gemenskapen i arbetslaget har stärkts och vi har lärt känna varandra på ett personligare plan. Vi rekommenderar verkligen det här konceptet till andra företag eller privatpersoner! Henkan gick ner 15,5 kg och minskade 17 cm i midjan Magnus gick ner 10 kg och minskade 13,2 cm i midjan. Fredrik gick ner 16,2 kg oh minskade 12 cm i midjan. Magnus gick ner 10 kg.

Grabbarna på HE-Bygg, Söderhamn

Då träningen verkligen har legat i skymundan de senaste åren så kändes GFW lockande. Bra kostupplägg med riktig mat som hela familjen kunde äta och grymt träningsprogram som fick mig att förvandla köket till ett alternativt gym. Det gick otroligt bra att delta på distans och det var superkul att ha måndagspassen tillsammans med gruppen som livesändes. Alla mina mål uppfylldes: -Att få in en rutin att planera och förbereda kost och träning. -Att prioritera mig och min träning. -bli starkare -sova bättre -få mer energi och känna mig pigg Som bonus har jag tappat i vikt, 8,5 kg och minskat 14 cm i midjan. Och jag är inte rädd längre för tuffare träning =) Jag kan verkligen rekommendera det här programmet och Åsa som tränare. Hon är otroligt positiv och lyhörd och är grym på att stötta och pusha på individnivå. Jag är så glad att jag anmälde mig och att jag klarade av att genomföra det!! Anmäl dig du också! =)

Jenny Mårtensson, Gävle

Varierande och rolig träning som ger bra resultat bara man följer kostschemat och inte tar genvägar. En bra språngbräda mot en hälsosammare vardag.

Thomas Isaksson, Företagare, Söderhamn

Jag hade väldigt svårt att komma igång med träningen på egen hand. Mycket jobb och felaktig kost gjorde att jag hade lagt på mig för många extrakilon och jag hade ont i kroppen, framförallt ryggen och mina knän. Mitt första mål var att gå ned i vikt och bli piggare. Jag var väldigt osäker på hur kroppen skulle orka med all träning. Men, de åtta varierade träningspassen i veckan var fantastiska som med hjälp av appen kunde motivera mig att hålla tempo och inte smita ifrån något pass. Maten var en A-ha upplevelse, man fick äta sig mätt, men på en rimligare kalorinivå. Mina resultat då jag följde konceptet vart kanonbra! Jag gick ner 12 kg på 10 veckor och känner mig mycket smidigare, starkare, gladare och har mer energi. Det här är bara början, nu har jag ett eget hemmagym som jag fortsätter träna i, kul! GFW är helt klart något jag vill rekommendera för dom som haft lite jobbigt med att komma igång med träningsrutiner och bra matvanor. Med alla kläder jag kan ha igen så gick nog det hela ”breakeven”!! =)

Martin Ayres, Företagare, Söderhamn
Till toppen