Rehab och Behandling

Med mental träning, som stärker oss inifrån och ut i kombination med fasciabehandling, hjälper oss att öppna upp flödet och cirkulationen i kroppen. Det i sin tur förbättrar funktion, lättar vårt sinne samt minskar muskelspänningar och smärta. Välmåendet ökar.

Fascia är det som håller ihop vår kropp. Plantarfascian under foten sitter ihop med hälsenan som sitter ihop med vadmuskeln som sitter ihop med hamstrings och så fortsätter det uppåt i vår kropp. Jag kan t.ex behandla under en fot för att förbättra ett knäböj och jag kan behandla runt en skuldra för att minska smärta i en axel.

Jag läser av vad just du behöver, behandlar de aktuella områdena och ger dig därefter specifika videoövningar för att förbättra funktion och minska smärta.

Vill du få en smidigare och smärtfri kropp?
Med fasciabehandling och smarta övningsval kan det bli sanning.
Boka en tid med mig så hjälper jag dig. Jag jobbar idag digitalt och hjälper till att utbilda inom självbehandling, så att du ska lära dig ta hand om din kropp för att minska smärta och optimera funktionen.

Jag finns i Telegrafens moderna fräscha lokaler, på Källgatan 9 i Söderhamn.

Digital Rörelseanalys

Här går vi igenom ditt rörelsemönster så att jag kan anpassa din träning efter hur din kropp ser ut och vill röra sig. Jag behandlar de områden jag ser att vi behöver förbättra och du får med dig anpassade videoövningar i mobilen just för dig, som du kan jobba vidare med själv för att få en bättre hållning, mindre smärta och bättre funktion. Vad har du för förutsättningar, behov och målsättning?

Boka en tid med mig så hjälper jag dig.

Print Friendly, PDF & Email

REFERENSER

Hade mycket ont i knä och rygg. Fick tips om Åsa på Företagspuls. Bokade tid. Åsa gjorde underverk med min smärta på ett helt annat vis en vanliga massage.
Rekommederar starkt Företagspuls. Högsta betyg ifrån mig.

Leif Bäcklin,

Åsa har både inspirerat mig i min träning och hjälpt mig med skador. Hon nöjer sig inte med att sätta plåster på såren utan går till botten med att ta reda på orsaken till en skada och ser helheten. Med lång erfarenhet och stort kunnande som grund bemöter hon människor på ett ödmjukt och varmt sätt!

Martina Eriksson, Områdeschef produktion Mellanskog

Efter flera år med smärta och problem efter skador tog jag kontakt med Åsa, hon har på ett otroligt pedagogiskt och proffessionellt sätt behandlat mina problem och på relativt kort tid fått min kropp att må så otroligt mycket bättre.
Hon är genuint intresserad av just dina problem och det följer med som en röd tråd genom hennes behandling.
Tack Åsa, du är bäst!

Henrik Kapraali

Jag har haft konstant värk och känslobortfall i foten och del av underbenet sedan slutet på 80- talet pga ett flertal operationer.
När jag har kört bil, jag är chaufför, så har jag heller inte riktigt känt pedalen, utan har ”känt” med underbenet hur mycket jag skall trycka mot pedalerna.
Jag har känt mer och mer för varje gång vid Åsas fasciabehandlingar att något positivt har hänt. Idag mitt under behandlingen så känner jag att det helt plötsligt kittlar under foten och efteråt så har jag känsel i foten och känner av min strumpa som jag inte gör i vanliga fall.
Så för första gången på över 30 år så har jag mer känsel i foten, och inte en brännande och svidande värk där.
För mig är detta stort, MYCKET stort!
Den tacksamhet jag känner inför det Åsa gör och har gjort går inte att beskriva med ord.
Allt jag kan säga är TACK! för att du gett mig ett liv igen och för att du nu verkar vara på rätt väg att få ett slut på denna helvetesvärk.

Stefan Larsson, chaufför