Välkommen till en unik utbildning som kommer att förändra ditt liv som företagsledare för alltid!

Genom att ta del av vår kurs kommer du att ta steget mot en mer välmående, energifylld och framgångsrik karriär. Vi ger dig de verktyg och den kunskap som behövs för att leda dig själv och dina medarbetare med energi, självinsikt och engagemang.

Vi fokuserar på din hälsa, din personliga utveckling och din förmåga att leda andra. Genom att förstå hur du uppfattas i din yrkesroll kan du stärka dina relationer, öka ditt förtroendekapital och förbättra effektiviteten på din arbetsplats.

Vi ger dig möjlighet att kartlägga dina behov och målsättningar för ett bättre mående, samt att få insikt om hur du kan balansera din återhämtning, hantera stress och få bättre sömn på ett medvetet sätt.

Vi erbjuder regelbunden anpassad träning i kombination med näringsrik mat för att höja din energinivå till en helt ny nivå. Vi lär dig också hur du kan hushålla med din dyrbara energi för att vara mer effektiv under arbetsdagen. Genom att investera i dig själv genom denna kurs kommer du att uppleva en personlig utveckling och en medvetenhet om ditt kommunikativa ledarskap i kombination med hälsosamma insatser. Detta gör dig till en mer kreativ, engagerad och framgångsrik ledare.

Så vad väntar du på?

Bli en del av vårt framgångsrika nätverk av företagsledare som har tagit steget mot en mer välmående, energifylld och framgångsrik karriär.

Anmäl dig till vår utbildning idag och låt oss hjälpa dig att leda dig själv och andra till större framgång!

Kursupplägg:

  • 10 veckor med skräddarsytt upplägg för att förbättra din hälsa, bli mer medveten om ditt självledarskap så att du skapar hållbara beteenden, vanor och rutiner så att du kan leda dig själv och andra i positiv riktning
  • Uppstart 10/4 långlunch 11-13:00 (upplägg, hälsomål och urval inför beteendetest)
  • Individanpassad träning i app under hela perioden, utifrån personliga hälsomål och behov
  • Näringsrikt kostupplägg med recept för ex bli starkare, viktminskning och få mer energi

Vi jobbar med små grupper för att alla ska få full fokus.
PRIS: 28 000 kr + moms