Välkommen till Go, fight, Win – det ultimata holistiska hälsocoachprogrammet, som kommer att förändra ditt liv på riktigt.

Go, fight, Win fokuserar på att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål genom god hälsosam mat, effektiv träning och rörelse, en större medvetenhet om dig själv och dina beteenden samt genom en effektiv återhämtning, sömn och stresshantering. Allt är anpassat utifrån DIN situation för att få mer energi, resultat, glädje och kraft!

Go, Fight, Win finns i olika nivåer för att kunna anpassas till olika individer och målsättningar utifrån ett holistiskt helhetsperspektiv. Oavsett om du är utbränd eller på gränsen till en utbrändhet, har hormonell obalans, låg förbränning och känner regelbunden trötthet. Ta det bara lugnt, det finns många faktorer du kan påverka för att lugna ett stressat nervsysten.

Är du nybörjare inom träning, vill gå ned i vikt, få bort smärta eller ta dig till en högre nivå och bli riktigt vältränad och stark? Inga problem, du anmäler dig här för att boka ett kostnadsfritt samtal med mig för att se hur jag kan hjälpa just dig. Utifrån samtalet berättar jag mer om mina olika coachprogram och känns allt bra för båda, så tar vi beslut om uppstart.

Jag kartlägger ditt nuläge, analyserar och skräddarsyr coachprogram efter dina mål och förutsättningar, så att du ska nå dina mål, må bättre och känna mer energi och glädje.

Tidigare deltagare har lovordat programmet och referenser finns att läsa längre ned på sidan.

Go, fight, Win är en hållbar livsstilsförändring som hjälper dig att fortsätta vara hälsosam och i form efter programmet är slut, livet ut.

Jag är alltid noga med att hålla hög kvalitet, där var och en får sin tid och stöd, så det är ett begränsat antal klienter jag har i mina coachprogram. Coachprogrammen är digitala så jag jobbar online med kunder i hela sverige.

Om du letar efter en hälsosam och hållbar livsstilsförändring, är detta programmet för dig.

Anmäl dig till Go, fight, Win idag och börja din resa mot en hållbar hälsa där DU är centrum .

Maila asa@foretagspuls.nu och boka en tid för kostnadsfritt samtal.

Från januari 2024 startar vi löpande de olika programmen och individanpassat efter dig, dina mål och din situation.

Print Friendly, PDF & Email