Vill du ta ett helhetsgrepp om din hälsa och må bra på vägen mot dina mål?

Nu har du chans att bli en av deltagarna till ett tufft 10 veckors program, med syfte att bli vältränad, stark och få mer energi i ditt liv. Det du kan förvänta dig är att öka i styrka, minska i fettprocent, få bättre kondition och känna mer glädje i vardagen. Du kan med lätthet vara med på distans och vi har lokala grupper med begränsat antal deltagare.

Detta ingår:

  • Invägning, analys av kroppssammansättning och mätning (start och avslut). Distansdeltagare eller de som går digitalt koncept skickar in sina uppgifter via chat i app, eller besöker coach på plats i Söderhamn.
  • Fystester (kondition och styrka), uppstart och avslut.
  • Kostupplägg med recept för 10 veckor. Ansvaret ligger hos dig att förhålla dig till dagsintaget och den måltidsplanering som finns. Du har tillgång till kostprogram och goda varierade recept under hela perioden. Kostupplägget är enkelt så att ni i familjen ska kunna äta samma mat. Det är professionella kockar som tagit fram smakfulla recept och jag, Åsa, som näringsberäknat dem.
  • Vi träffas en gång i veckan och tränar tillsammans, onsdagar kl.19;00 (distansdeltagare och deltagare på plats). OBS! Det digitala konceptet, har färdiga pass i app alla dagar i veckan.
  • Du väljer själv var du vill träna, hemma, på gym eller utomhus. Den träningsutrustning som behövs är hantlar (tyngre och lättare) och en Kettlebell.
    Regelbunden kommunikation i socialt forum och app med GFW-gruppen samt personlig tränare under hela perioden. För stöd, pepp, frågor och motivation!
  • Du bidrar med ditt engagemang, ansvar och din vilja till förändring. Tillsammans är vi ett team som tar er till era målsättningar!

För att få så bra resultat som möjligt, så gäller regelbunden träning, hålla dig till kostupplägget, ha disciplin och god planering. Vi kommer att ligga på 8 träningspass i veckan, vilket anpassas såklart alltid efter din nivå, i 10 veckor. Vi kombinerar Högintensiv träning, styrketräning och snabba promenader/löpning.

Nästa uppstart är onsdag 25/1 2023 (digitalt intro inför måndag 22/1 kl. 19:00-19:30)

Pris: 7500 kr (går att delbetala med Klarna eller få ett faktureringsunderlag)

BOKA

Print Friendly, PDF & Email