IDI

Tydligt samarbete

IDI-kurs

Vill du öka din förståelse för andras beteenden och få ett stöd i hur du bättre samspelar och påverkar andra? Vill du förstå hur andra ser dig? Vill du lära dig påverka din omgivning positivt? IDI (interpersonal dynamics inventory) är ett verktyg som mäter beteende, de intryck du gör på andra i din omgivning. Kursen Tydligt samarbete i en hel verksamhet genererar de rätta verktygen att få en ökad tolerans för olikheter, att nyttja individernas styrkor bättre och minska på missförstånd och konflikter, vilket i sin tur utvecklar samspelsförmågan i arbetsgrupper.

Träning

träning

Grupp & individuellt, utomhus & inomhus

Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster inom rehab, fysisk aktivitet och träning, både individuellt och i grupp. Vi jobbar utifrån ett holistiskt perspektiv, där kroppen ses som en enhet. Träningen syftar till att upprätthålla kroppens goda förmåga att jobba i olika rörelseriktningar, 3D Funktion, vilket får våra leder att fungera bra och det i sin tur minska risken för skador och få en starkare kropp. Det finns många vinster med gruppträning. Att träna tillsammans skapar gemenskap, glädje och motivation. När vi börjar ett samarbete så jobbar vi både individuellt i arbetsgruppen, utifrån var och ens förutsättningar, samtidigt som vi parallellt har regelbundna gruppaktiviteter för att motivera och inspirera till ett bättre välmående.

Stresshantering

Stresshantering

Stressa mindre, bli medveten & må bra!

"Det är inte stressen som dödar oss utan hur vi reagerar på den. Att inta rätt förhållningssätt kan omvandla negativ
stress till något positivt.” Hans Seley

Stress är en livsviktig reaktion och med en effektiv stresshantering kan du förbättra ditt välbefinnande, öka din energi och prestationsförmåga och njuta mer av livet. Vad är stress? Hur påverkar den mig? Hur påverkar den vår arbetsgrupp? Individanpassad kartläggning av stress samt effektiv stresshantering. Vi kommer att varva teori och praktik. Därefter ges övningar att jobba vidare med individuellt och i grupp för att minska den upplevda stressen på jobbet och i vardagen.

Workshop

mål & motivation

Workshops

Hur ser min nulägesstatus ut? Hur sätter jag realistiska
målsättningar? Hur triggar jag igång min inre motivation? Det är några av våra frågeställningar under workshopen som du får
jobba vidare med. Här kommer du att få tid till att genomföra en
praktisk handlingsplan för hur du ska ta dig från där du står idag
fram till ditt önskade läge. Workshopen syftar till att frigöra positiv
energi och skapa motivation till förändring. För att må bättre.

Teambuilding

teambuilding

Våga vara den du är

Hur ser din verksamhet ut och vad finns det för behov? Vi skräddarsyr aktiviteter med syfte att få ihop grupper, skapa vikänsla och få fram alla medarbetares unika styrkor i teamet. Alla är lika betydelsefull i arbetslaget! Vi är gärna utomhus då arbetsdagen oftast är inomhus och frisk luft ger energi, men vi anpassar även aktiviteter inomhus.

Rehab

rehab

Har du spänningsvärk, ont i ryggen eller känner dig allmänt stel? Vill du bli stark, rörlig och smärtfri? Med 3D-funktion kan det bli sanning.

Vi kan inte ha samma lösning för samma problem, för vi är unika olika. Jag screenar och observerar varje människas rörelsemönster, utifrån vad jag ser så jobbar vi med rörelser, övningar och fasciabehandling för att gå  mot en smärtfri kropp och bättre funktion. Vi går igenom ditt rörelsemönster så att jag kan anpassa din träning efter hur din kropp ser ut och rör sig. Vad har du för behov?

Boka en tid med mig, jag håller till på Växelgatan 11 i Söderhamn, i konsulthuset.

Kostrådgivning

Kostrådgivning

Viktminskning mm.

Får du i dig näringsrik mat så att du orkar med din vardag? Vill du gå ned i vikt? Hur kan ni äta näringsrik mat för hela familjen? Vill du få tips på ”snabbmat” som ger energi? Här kan vi samtala kring dina kostvanor, göra en kostanalys och lägga upp en kostplan för att möta dina behov och önskemål.

Kom igång

Kom igång

Välkommen!

Maila ditt intresse till oss så kontaktar vi er för att boka in ett möte. Utifrån mötet så tar vi det vidare och kommer med ett skräddarsytt förslag utifrån era mål, behov och önskemål. För en mer välmående och engagerad verksamhet.