Lekia

”Genom att anlita Företagspuls så fick vi inte bara friskvård i form av träning utan även teambuilding. Det var flera saker som imponerade på mig i upplägget. Individuella samtal, mål och planer som kombinerades med gruppträningar som spred mycket glädje! Gruppträningen var verkligen individen i laget, träning tillsammans på individuell nivå. Det är bra gjort med tanke på gruppens spridning i kön, ålder och träningsintresse!”

Thomas Westerdahl
VD Lekia i Söderhamn och Hudiksvall

juristbyrån

”Vi upplever att Åsa har lätt att få alla motiverade och komma igång! Den individuella inriktningen samtidigt som gemensamma aktiviteter bidrar till en positiv gemenskap och fokus på en viktig del i vårt arbete!”

Mari Lundqvist
VD Juristbyrån

prv

"Jag har anlitat Åsa Lemberg, Företagspuls, för utveckling av samarbetet inom enheten och personlig utveckling för den enskilde medarbetaren. Detta genom individuella intervjuer med medarbetarna, gruppövningar och en längre vistelse på en skärgårdsö i Söderhamn. Mina medarbetare och jag är överrens om att det varit trevligt och givande. Det har på kort tid gett mycket goda resultat och ett ännu bättre samarbete inom arbetsgruppen.”

Magnus Ahlgren
Chef för design- och varumärkesavdelningen PRV

Ljusne däck & industrigummi

Det var tack vare Åsa och hennes inspiration som hjälpte mig att förändra min livsstil. Som företagare så är det viktigt att hålla sig frisk, ha kraft att hålla fokus på att vara den ledare jag vill vara. Idag känner jag mig full av energi och har aldrig mått bättre. Den allra största vinsten med min resa är den mentala biten. Att jag funnit löpningen är ren glädje.

Tack Åsa!

Janne Persson
VD Ljusne däck & industrigummi

kraftkonsult

"Företagspuls genom Åsa Lemberg tog fram en företagsanpassad lösning där vi fick rätt stöd i vår friskvårdssatsning. Utöver att motivera medarbetarna till bättre välmående, har Åsa lyssnat på vårt behov och mål samt varit flexibel i sina lösningsförslag där vi idag nått vårt primära mål. Vi ville bli ”Ett” starkt företag med vi-känsla trots att vi verkar i olika städer runt om i Sverige. Företagspuls har lyckats skapa en naturlig mötesplats för hela företaget. Vi kan varmt rekommendera Företagspuls till andra företag som vill göra skillnad.”

Tommy Norgren
VD Kraftkonsult